"Izdržite 30 minuta protiv Uniteda i možete slaviti"

Trener Norwicha poručio nakon meča

"Izdržite 30 minuta protiv Uniteda i možete slaviti"

Ekipa Norwicha slavila je danas na Old Trafordu kod Uniteda rezultatom 2:1, a njihov trener Alex Neil bio je jako zadovoljan nakon meča.

Neil je podsjetio na to da njegov tim igrao sjajno ove godine protiv velikih ekipa Premiershipa i da je na tome zasnivao optimizam pred meč na Old Trafordu.

Također, rekao je da je upozorio svoje igrače da moraju preživjeti prvih 30 minuta, da bi kasnije mogli očekivati pobjedu protiv Uniteda.

"Jedna od specifičnosti van Gaalovog Uniteda je ta da oni počinju žestoko mečeve. Izađu veoma vvisoko na protivničku polovinu i prave presing. Rekao sam igračima da je jako bitno izdržati prvih pola sata i da nakon toga imamo šanse", rekao je Neil.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njegova ekipa ovom pobjedom uspjela je da pobjegne iz opasne sezone, a sada se nalaze na poziciji broj 16. sa 17 osvojenih bodova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.