"Jedan igrač će sigurno napustiti Chelsea"

Conte prekrižio Kolumbijca

"Jedan igrač će sigurno napustiti Chelsea"

Endin Čaušević

Fudbaleri Chelseaja i dalje se nalaze u Sjedinjenim Američkim Državama gdje se pripremaju za novu sezonu Premiershipa.

Chelsea je odigrao nekoliko prijateljskih utakmica, ali nisu ostavili dobar dojam. Novi trener Plavaca, Antonio Conte, otkrio je da će sigurno jedan igrač napustiti Samford Bridge. 

"Diego Costa je i dalje naš igrač i nema potrebe da pričamo o tome. Što se tiče u Cuadrada on će napustiti klub. Ne uklapa se u naše taktike i poručili smo mu da može ići. Već jedna ponuda stigla je za ovog igrača iz Italije", rekao je Conte.

Engleski mediji špekulišu da će kolumbijski fudbaler svoju karijeru najvjerovatnije nastaviti u dresu Milana. Što se tiče Coste kod njega je situacija dosta komplikovanija, ali čini se da će i on ovog ljeta promijeniti sredinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije