Conte otkrio sudbinu Diega Coste u Chelseaju

Na izlaznim vratima kluba

Conte otkrio sudbinu Diega Coste u Chelseaju

Endin Čaušević

Španski reprezentativac Diego Costa ovog ljeta mogao bi napustiti ekipu Chelseaja.

Već nekoliko sedmica špekuliše se o tome da će Costa ovog ljeta napustiti Chelsea, te da će se vratiti u Španiju. Ovaj napadač nije igrao na posljednje dvije pripremne utakmice londonske ekipe što je dodatno povećalo špekulacije.

Engleski mediji navode da je Chelsea dobio ponudu od Atletico Madrida za Costu, ali da Abramovič pokušavao u suprotnom pravcu dovesti Griezmanna. Ipak, Conte još uvijek ništa ne želi otkriti.

"Diego Costa je naš igrač i za mene je to najvažnije u ovom trenutku. Znam da je on sretan što je tu i bit će spreman za narednu prijateljsku utakmicu. Drago mi je što opet mogu računati na njega. O transferima ne želim da pričam", rekao je Conte.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi