"Jedva čekam da obučem novu Adidasovu opremu"

Dijamant već nosi Adidas:

"Jedva čekam da obučem novu Adidasovu opremu"

Fudbalski reprezentativac i napadač Manchester Cityja Edin Džeko već duže vremena sarađuje sa njemačkom kompanijom Adidas čije kopačke nosi još iz perioda kada je igrao u Bundesligi u dresu Wolfsburga.

Najbolji strijelac fudbalske reprezentacije BiH svih vremena zadovoljan je činjenicom da će naša najbolja selekcije svoj debi na Mundijalu imati upravo u Adidasovim dresovima, koje će zvanično predstaviti u prijateljskoj utakmici za Meksikom 3. juna u Chicagu.

"Uzbuđen sam zbog činjenice da je Adidas postao partner našeg nacionalnog tima. Adidas uvijek uspijeva proizvesti vrhunsku opremu, tako da jedva čekam da obučem novu opremu. Nadam se da će nam biti dodatna inspiracija u Brazilu ovoga ljeta", kazao je zamjenik kapitena fudbalske reprezentacije BiH Edin Džeko.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.