"Jose neće dugo ostati u Unitedu"

Phil Neville smatra

"Jose neće dugo ostati u Unitedu"

Midhat Šljivak

Jose Mourinho bi u narednoj sedmici mogao postati novi menadžer Manchester Uniteda

Portugalac će vjerovatno zamijeniti Louisa van Gaala na klupi Crvenih đavola, ali nekadašnji fudbaler Uniteda Phil Neville smatra da Posebni neće dugo ostati na kormilu ekipe s Old Trafforda.

"Mourinho je dokazani pobjednik. Navijači žele trofeje, ne žele da završavaju sezonu iza petog mjesta. Iako svi žele Josea, ne vidim ga dugo na klupi Uniteda. Vjerovatno će ovdje ostati dvije-tri godine, ali sve dok bude osvajao trofeje, biće poželjan", rekao je Mourinho.

Zvanično predstavljanje Mourinha na Old Traffordu moglo bi biti održano već u narednim danima, a ovo će portugalskom stručnjaku biti povratak u Premiership, gdje je vodio Chelsea.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bez kluba je od decembra kada je u ovom klubu dobio otkaz, a u karijeri je vodio još Real Madrid, Inter i Porto.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi