"Kamerun mora promijeniti selektora ako želi do rezultata"

Roger Milla:

"Kamerun mora promijeniti selektora ako želi do rezultata"

Legendarni kamerunski fudbaler i bivši reprezentativac te afričke zemlje Roger Milla smatra kako bi rukovodstvo FS Kameruna trebalo razmisliti o tome da prije Svjetskog prvenstva smjeni selektora Volkera Finkea.

Milla smatra kako 65-godišnji Nijemac nije dovoljno kvalitetan da pripremi ekipu za važno takmičenje kakvo je Mundijal koji se narednog ljeta održala u Brazilu. 

"Prvi korak u pripremi za SP trebao bi biti angažiranje kvalitetnog selektora jer Finke to sigurno nije. S njim na klupi teško ćemo do pravog rezultata", kazao je legendarni Milla.

Kamerun će na Svjetsko prvenstvu igrati u grupi A zajedno sa reprezentacijama Brazila, Meksika i Hrvatske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.