"Koulibaly je 'pojeo za doručak' Balotellija"

Oglasio se njegov agent

"Koulibaly je 'pojeo za doručak' Balotellija"

E. Čaušević

Fudbaleri Napolija plasirali su se u grupnu fazu Lige prvaka nakon što su bez većih problema u play-off utakmicama bili bolji od Nice.

U sinoćnjoj revanš utakmici italijanski klub je upisao pobjedu u Nici rezultatom 2:0 iako se očekivalo da francuski tim pruži bolji otpor. Nica je ovog ljeta dovela nekoliko zvučnih pojačanja, no to im nije pomoglo da se plasiraju u grupnu fazu najelitnijeg klupskog takmičenja na svijeti.

Nakon utakmice u centru pažnje bio je Mario Balotelli koji nije mnogo ponudio u meču protiv starog rivala. Balotelli je praktično bio nevidljiv pored Kalidoua Koulibalyja koji je sjajno čuvao napadača Nice. To je posebno oduševilo njegovog agenta Brunu Satina koji se oglasio danas u medijima.

"Napoli je igrao kao što Napoli najbolje igra i jednostavno su uništili Nicu koja je izgledala kao neki mali tim. Koulibaly napreduje iz meča u meč i jednostavno se nekad bojim kakav igrač će biti za par godina. On je bukvalno 'pojeo za doručak' Balotellija", rekao je Satin.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi