Balotelli: Italijanske novine su smeće
Foto: EPA

Italijan ogorčen

Balotelli: Italijanske novine su smeće

E. Škorić

Italijanski napadač Mario Balotelli demantuje da je uhapšen zbog prebrze vožnje i poručuje kako voli Napolitance.

Kontroverzni napadač Nice ponovo je došao u centar pažnje zbog svojih gluposti izvan terena. Navodno je zbog prebrze vožnje ponovo uhapšen, ali brzo je sve to demantovao.

"Ne znam zašto, ali neki ljubomorni ljudi su objavili da sam vozio 200 na sat i da sam uhapšen. To nije istina. Bila je to rutinska provjera, vozio sam normalno. Talijanske novine su uvijek bile smeće, ništa ne provjeravajui zato sam sretan u Francuskoj. U Italiji se nikad stvari neće promijeniti", kazao je ljutiti Balotelli, koji će s Nicom u play-offu Lige prvaka igrati protiv Napolija.

"Volim Napulj i Napolitance i uvijek mi je žao što moram da igram protiv njih, no sada ću pokušati da ih rastužim", dodao je Balotelli, koji je u Italiji igrao za Inter i Milan, a ovo mu je druga sezona u Nici, s kojom je senzacionalno prošle sezone izborio kvalifikacije za Ligu prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi