"Kreirajte trenutak koji ćete prepričavati unucima"

Origi opisao detalje Kloppovog govora

"Kreirajte trenutak koji ćete prepričavati unucima"

Edmir Škorić

Mnogi su na Anfieldu, ali i pored malih TV ekrana, sinoć svjedočili epskom okršaju i preokretu.

Liverpool je gubio na Anfieldu 3:1 od Borussije Dortmund i stvari su bile jasne - potrebno je zabiti tri, a pritom sačuvati mrežu da bi se prošlo u polufinale.

Nemoguća misija? E pa bila je moguća za izabranike Jurgena Kloppa. Redsi su prvo smanjili na 3:2, pa izjednačili, a niko nije mogao vjerovati da će Dejan Lovren u sudijskoj nadoknadi zabiti za potpuni preokret.

Divock Origi, Belgijanac koji igra u napadu Redsa, opisao je detalje s poluvremena. 

"Ovo je nešto zaista posebno. Trebala su nam još tri gola, a na poluvremenu nam je Klopp rekao da kreiramo trenutak koji ćemo prepričavati unucima i djeci, te da učinimo posebnu noć za navijače i mi smo vjerovali da možemo", ističe Origi, pa dodaje:

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Postigli smo prvi gol (za 3:2, op.a) i osjetili da bi mogli još više. Stoperi su pogađali za pobjedu, napadači se borili za svaku loptu i stoga mislim da je naša pobjeda više nego zaslužena. Svi smo sada presretni".

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi