"Kvalitetniji smo od Drine i pobijedit ćemo"

Ostojić pred dolazak Drine

"Kvalitetniji smo od Drine i pobijedit ćemo"

Edmir Škorić

Eventualnom pobjedom protiv Drine fudbaleri Radnika napravit će ogroman korak ka opstanku. 

 Bijeljinski sastav je dobro otvorio drugi dio sezone i na najbolji način su iskoristili kikseve Zvijezde pa su timu iz Gradačca prepustili pretposljednju poziciju koja vodi u niži rang na kraju sezone.

"Ovo je utakmica u kojoj je kiks zabranjen. Taj luksuz sebi ne smijemo da dozvolimo, bez obzira na to što nam u goste dolazi tim koji vodi naš nekadašnji trener Srđan Bajić. Sigurno je da nas nekolicinu dobro poznaje", rekao je igrač Radnika Stanko Ostojić.

Poraz Drine od Mladosti neće zavarati nikog u Radniku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Svaka utakmica je priča za sebe. Prije dvije nedjelje imali su loš dan, a sad dolaze sa novim trenerom i velikim motivom da naprave dobar rezultat. Mi smo kvalitetniji i to će presuditi u našu korist", optimista je Ostojić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti