Radnik i Zrinjski podijelili bodove

Remi u Ugljeviku

Radnik i Zrinjski podijelili bodove

Edmir Škorić

Radnik i Zrinjski odigrali su bez golova utakmicu 18. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Nakon uspjeha u gradskom derbiju i plasmana u polufinale Kupa, nogometaši Zrinjskog imali su teško gostovanje u Ugljeviku.

Radnik se izborio za bod koji im puno znači u borbi za ostanak, dok Plemići nisu uspjeli da dođu do pobjede i da na taj način zasjednu na drugu poziciju.

U današnjem meču nije bilo previše prilika. Igralo se poprilično usporeno, bez pravih šansi, a remi je nekako najrealniji ishod utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Najbolju šansu imali su domaći u 86. minuti. Ostojić je izveo korner, Memišević je glavom tukao, Dujković je bio nemoćan, ali se stativa ispriječila.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.