"Lewandowski bio preskup pa su za veće pare kupili Kalinića"

Allardyce i dalje tuguje

"Lewandowski bio preskup pa su za veće pare kupili Kalinića"

A. Haznadarević

Robert Lewandowski je i dalje jedna od glavnih tema, a zanimljivo je da su se nakon njegove predstave protiv Reala počeli javljati i svi oni koji su imali mogućnost dovesti ovog Poljaka, a nisu, te sada imaju vremena za kajanje.

Jedan od takvih je i bivši menadžer Blackburna Sam Allardyce, istina, transfer nije realizovan ne zbog njegove loše procjene već zbog čelništva kluba, ali u svakom slučaju, Robert ga i dalje "proganja" u mislima.

 

"Skautirali smo ga i procenili da je pravi igrač za Premier ligu. Za njegov transfer trebalo je platiti tri miliona funti, ali uprava je smatrala da je preskup", otkrio je Allardyce.

 

Umjesto Lewandowskog, u momčad je stigao Kalinić, koji je potpuno razočarenje u odnosu na poljskog internacionalca.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 

"Progoni me svaki put kada vidim gdje je trenutno. A mi smo kasnije doveli Hrvata Nikolu Kalinića za duplo veće pare", dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.