"Liverpool ne treba otpisati iz utrke za naslov"

Tvrdi Michael Owen

"Liverpool ne treba otpisati iz utrke za naslov"

E. Ganibegović

Bivši napadač Liverpoola Michael Owen je mišljenja kako je rano otpisati Redse iz utrke na naslov.

Ekipa Jurgena Kloppa ove sezone igra toplo-hladno, a trenutno se nalaze na petoj poziciji sa 19 osvojenih bodova, dok su u posljednja dva kola upisali isto toliko pobjeda.

"Liverpool je imao veoma uzbudljivu prethodnu sezonu, mnogi veliki klubovi su poraženi na Anfieldu. Mnogi navijači, uključujući i mene, misli su da smo skoro nezaustavljivi kada smo u pravom raspoloženju. Sada je još rano, nijedan ishod nije nemoguć, ali je velika bodovna razlika između Cityja i ostalih", rekao je Owen.

"Izgleda kao da će City osvojiti titulu, igraju briljantno, ali sjetite se prošle sezone, i tada su imali prednost i svi su govorili kako je trofej u njihovim rukama. Još je mnogo toga u igri - Liverpool će se vjerovatno plasirati u narednu fazu Lige prvaka, još igra u svim kupovima...U redu, zaostaju malo u ligi, ali polako", dodao je bivši napadač Redsa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi