"Ma dajte trofej Realu, vidjeli smo dovoljno"

Katalonci razočarani

"Ma dajte trofej Realu, vidjeli smo dovoljno"

Edmir Škorić

Barcelona je jučer izgubila od Athletic Bilbaa na San Mamesu s 2:1 u prvom meču osmine finala Kupa Kralja.

Iako su meč dočekali s dva igrača više u polju, Katalonci nisu uspjeli da izbjegnu poraz, a za to krive sudiju Fernandeza Borbalanu. Stoper Barce Gerard Pique smatra da je propustio dosuditi dva penala za njegov tim.

"Nisu nam dosuđena dva čista penala, na Neymaru i na meni. No, svi znamo kako to ide... Vidjeli smo šta se dešavalo na meču Reala i Seville, a nije ovo ni prvi, ni posljednji put. Želimo igrati nogomet, ne rulet", tvrdi Pique.

Igrači Barcelone tvrde da je "Real već osvojio trofej" i zbog toga su bili razočarani suđenjem.

Ipak, Pique smatra da rezultat i nije tako loš, a da dva isključenja dovoljno govore o igri Athletica na San Mamesu. U svakom slučaju, revanš bi mogao biti izuzetno zanimljiv.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi