"Malo će biti i 100 miliona eura za Pogbu"

U Juventusu cijene svog veznjaka

"Malo će biti i 100 miliona eura za Pogbu"

E. Škorić

Juventus ne planira tek tako da proda Paula Pogbu, posebno ako on nastavi s dobrim partijama.

Pogba je tražena roba, žele ga Barca, Real Madrid, Chelsea... No, svi zainteresovani klubovi morat će se dobro potruditi ako u budućnosti žele angažovati francuskog reprezentativca.

"Predviđam da će sljedeće godine ponude za Pogbu biti još veće. Ako on zadrži nivo iz prošle sezone, onda 100 miliona eura neće biti dovoljno", rekao je generalni direktor Stare dame Giuseppe Marotta.

Juve je u prva dva kola Serije A upisao dva poraza, a Pogba je sve bliže da odigrao 100. utakmicu za torinski klub. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.