)
"Manuel ili Cristiano? Ne bih se mogao odlučiti"

Sami Khedira o Zlatnoj lopti

"Manuel ili Cristiano? Ne bih se mogao odlučiti"

Midhat Šljivak

Vezni igrač Real Madrida Sami Khedira smatra da su Cristiano Ronaldo i Manuel Neuer jedini kandidati za osvajanje Zlatne lopte.

Pored ovog dvojca za titulu najboljeg fudbalera će se boriti i Lionel Messi, ali za Khediru samo dvojica imaju šansi, Cristiano i Manuel

"Nominovani igrači su svjetska klasa i posebne ličnosti. Međutim, za mene su favoriti Ronaldo i Neuer. Obojica svojim nastupima daju novu dimenziju. Iskreno, drago mi je što neću birati pobjednika. Mogao bih dodijeliti dvije Zlatne lopte", rekao je Khedira.

Khedira je dodao i kako nema ponuda od drugih klubova iako mu ugovor traje do kraja sezone

"Osjećam se dobro u Madridu. Ne odbacujem mogućnost i da ću ostati ovdje. Nemam ponuda drugih klubova", istakao je Khedira.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti