"Messi je najbolji, ja sam ovdje samo da pomognem"

Neymar o Barceloni i Messiju

"Messi je najbolji, ja sam ovdje samo da pomognem"

Midhat Šljivak

Nova zvijezda Barcelone, Brazilac Neymar, održao je konfereciju za novinare na kojoj je glavna tema bila njegova saradnja s Lionelom Messijem.

Neymar je istakao kako vjeruje da će s Messijem imati odličnu saradnju, te da je on tu samo da pomogne najboljem fudbaleru svijeta.

"Moj odnos s Messijem je odličan. Dvakog dana razgovaramo i budite sigurni da između nas neće biti nikakvih problema. Messi je najbolji na svijetu i ja sam ovdje smao da pomognem", rekao je Neymar.

Neymar je pohvalno govorio i o samom klubu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Ovo je poseban klub. Veoma sam iznenađen, posebno odnosom saigrača. Barcelona igra najbolji fudbal na svijetu i radim na tome da se što brže uklopim", dodao je Neymar.

Sjajni Brazilac je debitovao nedavno za Barcelonu u prijatelsjkom susretu protiv Lechie Gdansk.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.