"Mihajlović radi dobre stvari, ali nema dobre rezultate"

Tomislav Karadžić o selektoru Srbije:

"Mihajlović radi dobre stvari, ali nema dobre rezultate"

Reprezentacije Srbije je u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo doživjela neuspjeh. Za odlazak na Mundijal bore se Belgija i Hrvatska, a čelništvo FSS-a je već počelo da traži pobjede u svojim porazima.

Predsjednik, Tomislav Karadžić je na mjesto selektora doveo Sinišu Mihajlovića. Ovaj nekada sjajni igrač se nije pokazao kao dobar izbor za ovu poziciju, ali i pored izostanka rezultata, Karadžić pronalazi svijetle strane Mihajlovićevog mandata.

"Mihajlović radi dobre stvari, podmlađuje reprezentaciju. Nema dobre rezultate. Ostale su još tri utakmice do kraja kvalifikacija, a onda ćemo u oktobru da vidimo. Napravićemo bilans, saldo i ocjenu šta je urađeno, kojim putem ide reprezentacija i od toga će zavisiti njegov status", rekao je Karadžić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.