"Modrić ili Rakitić? To je kao da biram između mame i tate"

Zanimljiva izjava Davora Šukera

"Modrić ili Rakitić? To je kao da biram između mame i tate"

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker nahvalio je veznjaka Real Madrida Luku Modrića.

Šuker je poručio da će Modrić veoma teško osvojiti Zlatnu loptu do kraja karijere obzirom da su tu Ronaldo, Messi, Neymar i Suarez. Ipak, kada je u pitanju vezni red, Šuker poručuje da Modriću nema ravnog.

"Luka je najbolji veznjak na svijetu. Ono što želim Luki, jer znam da ga to najviše uzbuđuje, je da osvoji što više naslova s Realom. On ima osobnost i igrama je zadobio poštovanje. On je iskren, skroman i radišan čovjek, a to je ono što se cijeni u klubu kao što je Real", rekao je Šuker.

On je dobio i pitanje 'Rakitić ili Modrić', a imao je spreman i veoma zanimljiv odgovor.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Čovječe, pa to je da me pitate je li mi tata draži od mame. Ako pitate novinara iz Madrida on će reći Modrić, a  Katalonac će istaknuti Rakitića. Ja sam Hrvat", rekao je Šuker.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi