"Modrić - još jedan navijač Barcelone na Bernabeuu"

Katalonski magazin Sport:

"Modrić - još jedan navijač Barcelone na Bernabeuu"

A. Haznadarević

Katalonski magazin Sport pronašao je staru sliku Luke Modrića koja bi mogla napraviti velike probleme hrvatskom veznjaku, u slućaju da potpiše za madridski Real.

"Modrić, još jedan 'barcelonist' na Bernabeuu", velikim slovima piše na naslovnici Sporta, a ispod se nalazi slika mladog Modrića, koji pozira sa Barceloninim dresom na kojem piše njegovo prezime.

 

Kompletan tekst je napisan u provokativnom tonu, a Katalonci tvrde da će Modrić doći na Brenabeu samo zbog novca. 

 

"Čini se da će veznjak napustiti svoje snove kako bi otvorio čekovnu knjižicu", piše rivalskoj Barceloni naklonjeni magazin.

 

"Poziranje s dresom najvećeg rivala, bez obzira na to što je fotografija stara nekoliko godina, neće mu biti najbolji uvod u dolazak na Bernabeu", zaključuje se u tekstu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

 

Da li će ova slika biti razlog zaustavljanja transfera, o kojem se već nekoliko sedmica piše, ostaje nam da vidimo, no jedno je sigurno, navijači Real Madrida nisu bili oduševljeni špekulacijama o Modrićevom dolasku, a njihovo nezadovoljstvo će tek porasti nakon što vide ovu sliku.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.