"Modrić nam je poručio 'vidimo se uskoro'"

Fudbaler Španije pred meč protiv Hrvatske

"Modrić nam je poručio 'vidimo se uskoro'"

Fudbaleri Španije i Hrvatske uskoro će odmjeriti snage u meču 3. kola grupne faze Evropskog prvenstva.

Ovom susretu veoma se raduje nogometaš Real Madrida Lucas Vazquez koji je poručio da je već razgovarao sa njegovim saigračem iz Reala Lukom Modrićem o tom meču.

"Razgovarao sam s Modrićem poslije meča Hrvatske i Turske. Mi iz Reala smo mu čestitali na pobjedi. On je rekao da je veoma sretan i da se vidimo uskoro, hahaha", otkrio je Vazquez.

Krilni fudbaler Reala također je dodao da je reprezentaciji Španije cilj da na kraju grupne faze završi na prvom mjestu.

"Naš je cilj sada pobijediti Tursku, pa onda i Hrvatsku. Želimo osvojiti grupu. Atmosfera je odlična, puni smo samopouzdanja", dodao je on.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti