"Mogao je Mamić tako reći i za Messija"

Grujićev agent najavio

"Mogao je Mamić tako reći i za Messija"

E. Škorić

Zdravko Mamić je najavio dolazak Mladena Grujića, ali je to demantovao igračev agent.

Odijeknula je nekidan vijest da će Dinamo pokušati da se pojača iz Liverpoola, ali Zoran Stojanović, Grujićev agent, smatra da Redsi svoje igrače ne prodaju ni većim klubovima od Dinama.

''Koliko sam upućen, ljudi iz Liverpoola nemaju takve planove. Koncentriran sam samo na teren i na to da što prije izborim mjesto u momčadi te imam važnu ulogu u klubu'', kazao je Grujić.

Potražite više informacija na temu Premier league:

''Iznenađen sam tom informacijom, ne znam odakle Zdravku uopće ideja da spomene Grujićev dolazak u Dinamo. Mogao je tako spomenuti i Messija, pa bi se o tome također pisalo i pričalo. To je jednostavno uzaludno trošenje riječi'', kazao je Stojadinović za Sportske novosti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi