"Moramo biti strpljivi s Pjanićem"

Direktor Juventusa savjetuje Allegrija

"Moramo biti strpljivi s Pjanićem"

Endin Čaušević

Fudbaleri Juventusa igraju meč 12. kola italijanske Serije A na gostovanju protiv Chieva.

Pred početak današnjeg meča u Veroni direktor Juventusa, Beppe Marotta, komentarisao je dolazak Miralema Pjanića u ovaj klub, te njegov dosadašnji učinak u redovima Stare dame.

"Pjanić se dobro uklopio u tim s obzirom na sve okolnosti. On je sjajan fudbaler i ima sve mogućnosti da bude izvrstan u Juventusu. Moramo biti strpljivi s njim i dati mu vrijeme i prostor da se osjeća kao kod kuće", rekao je Marotta, te dodao:

"On je u Romi dokazao da ima veliki kvalitet i vjerujte mi da ne bi bio u Juventusu da nije tako. Navikli smo da nas kritikuju za transfere nekih igrača, a na kraju oni pokažu koliko vrijede. Vjerujem da će tako biti s Pjanićem, ali i Higuainom".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi