Pjanić na udaru navijača Juventusa

"Pokazali smo kako baciti 40 miliona eura"

Pjanić na udaru navijača Juventusa

Bosanskohercegovački fudbaler Miralem Pjanić nalazi se u nemilosti navijača Juventusa.

Naime, Pjanić je odigrao nešto slabije drugo poluvrijeme u meču Lige šampiona protiv Lyona, a to su primjetili i navijači Stare dame koji očito nemaju mnogo razumjevanja za našeg vezistu.

Odmah nakon utakmice oni su svoje nezadovojstvo prenijeli na društvene mreže, a ovo su samo neki od njihovih komentara: "Bolje bi bilo da se vrati u Romu", "Spalletti je očito znao da više ništa ne vrijedi, pa nam ga je prodao", "Pokazali smo kako baciti 40 milijune eura u vjetar, žalim za Vidalom".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nadamo se da će ove kritike ipak pozitivno uticati na Malog princa i da će on veoma brzo u dresu novog kluba pokazati puni potencijal.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi