"Moramo igrati sa vanzemaljcima za opstanak zemlje"

Legendarni Franz Beckenbauer

"Moramo igrati sa vanzemaljcima za opstanak zemlje"

Legendarni Franz Beckenbauer najavio je meč sa vanzemaljcima, koji navodno igraju fudbal i žele da se obračunaju sa zemljanima. 

Naravno teško je povjerovati da je legendarni Beckenbauer bio ozbiljan, vjerovatno se radi o nekom marketinškom triku u koji je uključen i najveći Nijemac svih vremena kada je fudbal u pitanju. 

Misteriozni znakovi u New Yorku, Londonu i Rio de Janeiru povezane su sa navijačima čudacima koji podsjećaju na džedaje iz Ratova Zvijezda. Mnogi smatraju da je riječ o dobro osmišljenoj reklamnoj kampanji za Adidas, a legendarni Franz kaže sljedeće: 

"Da vas pitam nešto. Da li mislite da vanzemaljci postoјe? Da li mislite da se bave sportom? Priјatelji imam užasavaјuće vijesti. Odgovor na oba ova pitanja јe potvrdan. Sinoć su me posjetili vanzemaljci i rekli da žele da igraјu fudbal protiv nas. Problem јe što će, ukoliko izgubimo, uništiti planetu“, navodi Beckenbauer i dodaje:

„Na nama јe da sastavimo tim koјi će da pobijedi. Samo fudbal može da spasi planetu!", rekao je Nijemac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.