"Mourinho će u drugoj sezoni osvojiti titulu"

Smatra njegov bivši igrač

"Mourinho će u drugoj sezoni osvojiti titulu"

Ricardo Carvalho vjeruje da će Jose Mourinho vratiti stari sjaj Manchester Unitedu.

The Special One je preuzeo kormilo tima sa Old Trafforda nakon što je uručen otkaz Louisu van Gaalu, a među onima koju misle da će njegovo imenovanje donijeti uspjeh je i Monacov defanzivac Ricardo Carvalho. 

"Znam da će Jose uspjeti u Manchester Unitedu. Uopšte ne sumnjam da će vratiti trofeje klubu i da će sa njim postati ponovo šampioni Engleske", izjavio je Carvalho za inostrane medije i potom dodao:

"Jose ima kvalitet da donese pobjede timu. Ne znam da li će uspjeti prve, druge ili treće godine, ali klub će opet osvojiti titulu. Moja prognoza je da će se to desiti u drugoj sezoni. Trener kao što je on zaslužuje da bude u jednom od najvećih klubova na svijetu", dodao je iskusni defanzivac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Carvalho je imao priliku sarađivati sa Mourinhom dok je igrao za Porto i Chelsea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi