"Mourinho uopšte ne poštuje Giggsa"
FOTO: EPA

Mido se obrušio na Mourinha

"Mourinho uopšte ne poštuje Giggsa"

Bivši egipatski reprezentativac Ahmed Mido žestoko se obrušio na Josea Mourinha. 

Portugalski stručnjak je nakon preuzimanja Manchester Uniteda izjavio da je legendarni Ryan Giggs samovoljno napustio Old Trafford jer nije izabran za prvog trenera, a tu izjavu nije najbolje prihvatio Ahmed Mido.

Fudbaler, koji je svojevremeno igrao za Ajax, West Ham, Romu, Marseille, Tottenham..., smatra da je Mourinho pokazao da uopšte ne poštuje legendu kluba i posve je stao na stranu Giggsa. 

"Mislim da je Mourinho pogriješio što je rekao da Giggs uopšte želi poziciju menadžera Manchester Uniteda. Pa čak i da je u pravu, glupo je spominjati takvo nešto", kazao je Mido i dodao: 

"Giggs zaslužuje više poštovanja i Manchester United nije smio dozvoliti Mourinhu da to kaže", istakao je 33-godišnji Mido. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

Inače, Giggs ima namjeru postati samostalan trener i interes za njegovim uslugama već su pokazali engleski klubovi Bolton i Blackburn. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi