"Možeš otići, ali nigdje te neće voljeti kao u Napoliju"

Da li će Urugvajac otići sa San Paola

"Možeš otići, ali nigdje te neće voljeti kao u Napoliju"

Kolika se pompa digla oko Edinsona Cavanija i njegove budućnosti, svjedoči činjenica i da je njegova majka govorila o budućnosti svog sina za urugvajski radio Entretiemp. 

Majka Edinsona Cavanija Berta Gomez rekla je za urugvajsku radio stanicu da Cavani želi napustiti Napoli. "Rekao mi je da želi napustiti Napoli i preći u drugi klub, ali i da bi se jednog dana volio vratiti. Edi još uvijek ne zna šta će se dogoditi," rekla je Berta i dodala:

 

"Napulj je grad koji živi za fudbal. Privrženost ljudi je čarobna i uvijek sam govorila svom sinu: 'Možeš otići gdje god želiš, ali niko te neće voljeti koliko te vole u Napoliju," rekla je Berta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.