Optimistični Mirsad Terzić:

"Nadam se da ćemo biti bolji na Evropskom prvenstvu"

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine vratila se u domovinu nakon što je na svom prvom učešću na Svjetskom prvenstvu zauzela 20. mjesto.

Jednog od najiskusnijih igrača naše reprezentacije, Mirsada Terzića, na Međunarodnom aerodromu Sarajevo dočekali su oni najvjerniji i najdraži navijači - njegova supruga sa djecom. 

"Mogu reći da sam zadovoljan odlaskom na Svjetsko prvenstvo, ali nastupom baš i ne. Ipak, bitno je da smo 'probili led'. Hvala svima koji su stigli u velikom broju. Primjetno je da su nam svi dali podršku, od novinara do državljana Bosne i Hercegovine, a evo ovo je moja najdraža podrška", rekao je Terzić aludirajući na jedno od svoje dvoje djece koje se igralo sa mikrofonom dok je tata davao izjavu.

Na kraju je Terzić poručio:

"Nadam se da ćemo naredno veliko takmičenje izboriti sada u ovim kvalifikacijama, te da ćemo biti bolji na Evropskom prvenstvu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.