"Nadam se da Fellaini više nikada neće igrati u Premiershipu

Jamie Carragher otvoreno

"Nadam se da Fellaini više nikada neće igrati u Premiershipu

Belgijski vezni fudbaler Marouane Fellaini dobio je kaznu od tri meča suspenzije nakon incidenta sa defanzivcem Leicestera Robertom Huthom.

Huth je proteklog vikenda u meču igranom na Old Traffordu povukao za kosu Fellainija, a Belgijanac ga je nakon toga udario laktom.

Oba igrača dobila su jednaku kaznu neigranja na tri meča, a ovo za Fellainija znači da će moći igrati u finalu FA Cupa protiv Crystal Palacea.

Nezadovoljan ovakvom odlukom je bivši defanzivac Liverpoola Jamie Carragher koji nije štedio Fellainija.

"Kako je moguće da su dobili jednake kazne. Jedan igrač je laktom udario drugog igrača znajući kakve poslijedice to može donijeti, dok je drugi njega uhvatio za pramen kose", rekao je Carragher i dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Što više gledam u kaznu koju su dobili Fellaini i Huth, sve manje mi je jasna ta odluka. I na kraju Fellaini čak može igrati i finale FA Cupa. Moje lične nade su da on više nikada neće zaigrati u Premiershipu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi