"Najboljih 11 igra za Barcu, Ronaldo je tek 12. u svijetu"

Predsjednik Barcelone, Sandro Rosell izjavio:

"Najboljih 11 igra za Barcu, Ronaldo je tek 12. u svijetu"

Predsjednik Barcelone, Sandro Rosell kazao je kako smatra da je Cristiano Ronaldo tek 12 najbolji igrač na svijetu iako Portugalca mnogi uz Lionela Messija smatraju najboljim fudbalerom današnjice.  

Ipak, izgleda da Rosell nije toliko impresioniran Ronaldovim umijećem te je kazao:

 

"Cristiano Ronaldo nije čak ni drugi najbolji igrač na svijetu. On je tek na 12. mjestu. Najboljih 11 svjetskih igrača igraju za Barcelonu".

 

"Predsjednik katalonskog giganta se osvrnuo i na incident prilikom kog je trener Real Madrida, Jose Mourinho gurnuo prst u oko tadašnjeg pomoćnika Pepa Guardiole, a sada novog trenera Barcelone, Tita Vilanove.

 

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Nikada ne bih prihvatio trenera koji hoće da pobjedi po svaku cijenu. Ja bih se momentalno izvinio kada bi trener mog kluba gurnuo prst u oko drugoj osobi", za kraj je kazao Sandro Rosell, predsjednik Barcelone.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.