"Napravili smo grešku, dešava se"

Trener Zvezde nakon remija sa ekipom Mladosti

"Napravili smo grešku, dešava se"

Crvena zvezda i Mladost podijelili su bodove u posljednjem meču 18. kola Superlige Srbije.

Duel ova dva tima na stadionu 'Rajko Mitić' završen je rezultatom 2:2, a bodom svakako mogu biti zadovoljniji gosti koji su gotovo cijelo drugo poluvrijeme igrali sa igračem manje.

"Umjesto da dobijenu utakmicu privedemo kraju, primili smo gol. Mladost je zaslužila bod, čim je toliko vremena imala igrača manje i čestitam joj. Zvezda uvijek mora da napada, ne gledamo rezultat. Napravili smo grešku, dešava se", rekao je nakon meča Miodrag Božović, trener crveno-bijelih.

Trener gostiju Nenad Milovanović bio je jako ponosan na svoje igrače.

"Od crvenog kartona smo odigrali karakterno, kuražno. Dali smo gol iz kontranapada i uz dosta muke se odbranili. Velika stvar je uspjeti u tome protiv Zvezde. Raduje me karakter moje ekipe, pogotovo od kad smo ostali sa igračem manje", izjavio je Milovanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi