"Nastradali" Ranieri, Ketsbaia i Advocaat, ko je sljedeći?

Žrtve kvalifikacija za EURO 2016

"Nastradali" Ranieri, Ketsbaia i Advocaat, ko je sljedeći?

Fudbalska reprezentacija Grčke doživjela je veliku blamažu pred domaćom publikom nakon što ju je sa minimalnih 1:0 savladala selekcija Farskih Ostrva.

Rukovodstvo FS Grčke ovaj kiks nije oprostilo Claudiju Ranieriju, pa je iskusni stručnjak ubrzo dobio otkaz. Ista sudbina zatekla je i Dicka Advocaata nakon poraza Srbije pred praznim tribinama o Danske sa 3:1, uz to su istočne komšije imale vodstvo od 1:0.

Kvalifikacije za EURO 2016 "pojele" su još jednog selektora. Nakon teškog domaćeg poraza od Poljske sa 4:0 otkaz sa selektorske pozicije reprezentacije Gruzije dobio je legendarni Temuri Ketsbaia.

Sjajnim rezultatima u dosadašnjem dijelu kvalifikacija ne mogu se pohvaliti ni holandski selektor Guus Hiddink, crnogorski Branko Brnović, ali ni izbornik naše nacionalne vrste Safet Sušić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.