"Nastup za Srbiju je ispunjenje mog dječačkog sna"

Nesuđeni bh. reprezentativac

"Nastup za Srbiju je ispunjenje mog dječačkog sna"

Nesuđeni reprezentativac Bosne i Hercegovine i član holandskog AZ Alkmaara, Nemanja Gudelj, u izjavi za srbijanske medije istakao je oduševljenje novim selektorom Orlova i otkrio da je od malena sanjao o nastupu za Srbiju.

"Advocaat je sjajan trener s kojim sam već imao priliku surađivati i to prošle godine kada mi je bio trener u AZ Alkmaaru. On je veliko trenersko ime u Holandiji i uživa veliki autoritet u toj zemlji gdje ga svi poštuju", rekao je gudelj i dodao:

"Igračima u potpunosti odgovara ono što selektor traži od njih i vidim da se svima sviđa njegova trenerska filozofija. Ne sumnjam da će on izvući maksimum iz nas te da ćemo se plasirati na EURO."

Gudelj se dugo povezivao sa nastupom za Bosnu i Hercegovinu a čini se da je na stranu Srbije prevagnulo srce.

"Nikada do sada nisam igrao za A tim Srbije pred domaćim navijačima, ali sam tu slast osjetio u dresu mlade reprezentacije. Susret sa Francuskom na stadionu Partizana bit će posebno iskustvo za mene i ispunjenje mog dječačkog sna, jer sam od malena sanjao o ovome"

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.