"Ne bih volio da me Kante ganja po terenu 90 minuta"

Tako kaže bivša zvijezda Liverpola

"Ne bih volio da me Kante ganja po terenu 90 minuta"

Francuski vezni fudbaler N'Golo Kante igra odlično ove sezone u dresu Chelseaja.

Za Kantea mnogi imaju samo riječi hvale, a na veoma zanimljiv način je njegovu igru odlučio da prokomentariše nekadašnji fudbaler Liverpoola Jamie Redknapp koji je poznat po kontroverznim izjavama.

"Kante je Bryan Robson, Roy Keane i Claude Makelele u jednom. Nikada nisam vidio takvog igrača. Uvijek je u akciji, ima ga po čitavom terenu. Roditelji ne trebaju govoriti djeci da gledaju Ronalda ili Messija, već ih trebaju usmjeriti prema Kanteu. Kante je malen, tih i nenametljiv van terena, ali kada izađe na teren, kao da obuče plašt. On je Chelseajev Super Miš. Igrati protiv njega je prava noćna mora. Sretan sam što sam u penziji, zamislite da me on ganja po terenu 90 minuta", rekao je Redknaopp.

Podsjetimo da je Jamie Redknapp tokom karijere čak 11 godina igrao za Liverpool te je upisao 237 nastupa i 30 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi