Kante ima poruku za Ranierija nakon otkaza u Leicesteru

Nije ga zaboravio

Kante ima poruku za Ranierija nakon otkaza u Leicesteru

Nekadašnji fudbaler Leicestera, a sada igrač Chelseaja N'Golo Kante nije zaboravio svog bivšeg trenera Claudija Ranierija.

Iskusni italijanski stručnjak je prije nekoliko dana (iznenađujuće) dobio otkaz u Leicesteru, klubu kojeg je odveo do prve titule prvaka Engleske u historiji dugoj više od 100 godina.

Ranierijev odlazak pokrenuo je veliku raspravu na društvenim mrežama, a sve je prokomentarisao i Kante koji je imao poruku za svog bivšeg trenera.

"Veliko hvala za gospodina Ranierija za sve što je uradio: Za klub, za navijače i za mene", napisao je Kante na Twitteru, uz fotografiju svog bivšeg trenera.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Njegove riječi su pozdravili svi navijači Leicestera koji vole Kantea i nakon njegovog odlaska iz kluba, a zna se da je Francuz jedan od najomiljenijih igrača iz prošlosezonske šampionske generacije Lisica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti