"Ne dam Barci da nas gazi, bez obzira što je veliki klub"
Foto: EPA

Predsjednik Getafea Angel Torres

"Ne dam Barci da nas gazi, bez obzira što je veliki klub"

Midhat Šljivak

Španski prvak, ekipa Barcelone, nije omiljena u glavnom gradu Madridu.

Pored Reala i Atletica, u Primeri igraju još dva kluba, koji su iz okolice španske prijestolnice. To su Getafe i Rayo Vallecano.

Narednog vikenda Getafe gostuje Barceloni, a predsjednik ovog tima Angel Torres nema namjeru da bude na svečanom ručku s predstavnicima Barcelone.

Razlog je jednostavan. Ne može da oprosti Kataloncima vandalsko ponašanje u oktobarskom meču ova dva kluba.

"Barca je iskazala nepoštovanje prema našem klubu i ne vjerujem da ću prisustvovati svečanom ručku", rekao je Torres, te je dodao:

"Pique se ponašao loše, sve što su uradili za Noć vještica je izmaklo kontroli. Niko me nije zvao da se izvini. Uvijek ću braniti svoj klub i ne dam nikom da nas gas, bez obzira koliko je Barcelona velika", saopštio je Torres.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjećamo, igrači Barcelone su upali na press konferenciju domaćeg tima obučeni u kostime, te je ta situacija uvrijedila čelnike madridskog kluba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi