"Ne ostavljaj Liverpool zbog Arsenala, neće ništa osvojiti"

Raul Meireles poručio Suarezu:

"Ne ostavljaj Liverpool zbog Arsenala, neće ništa osvojiti"

Fudbaler turskog Fenerbahčea, Raul Meireles izjavio je kako smatra da Luis Suarez ne bi trebao napustiti ekipu Liverpoola zbog prelaska u Arsenal.

Londonska ekipa već neko vrijeme pokušava dovesti urugvajskog napadača u svoje redove, ali su sa Anfielda jasno poručili kako od prodaje nema ništa.

Nekadašnji igrač Liverpoola i Chelseaja, Meireles pružio je podršku svom bivšem klubu u namjeri da Suareza zadrže u svojim redovima.

"Moj savjet Luisu bio bi da ne bi trebao napuštati Liverpool zbog Arsenala. Znam da želi igrati u Ligi prvaka i da su mu ponudu poslali Real Madrid ili Bayern razumio bih njegovu želju za odlaskom. Arsenal neće osvojiti Ligu prvaka ili Premier ligu tako da nema smisla", rekao je Meireles za the Mirror dodavši:

"Rekao bih mu da ostane još jednu sezonu u Liverpoolu i čeka na ponudu nekog od top 5 evropskih klubova. Sigurno je dovoljno dobar za njih."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije