Muhamed Bešić junak sinoćnje pobjede

"Ne razmišljam je li to Messi ili Di Maria, igram svoju igru"

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u prijateljskom susretu je s minimalnih 1:0 savladala Meksiko, a najbolji igrač na terenu bio je mladi Muhamed Bešić.

Muhamed Bešić je odigrao fenomenalnu utakmicu. U svakom momentu je bio na pravom mjestu, maestralno je prekidao protivničke napade, a kada je lopta bila u njegovim nogama, nije paničio.

Najbolji igrač sinoćnjeg susreta zadovoljan je svojom igrom, kao i igrom cijelog tima, a istakao je i da ga ne zanima koje s druge strane terena.

"Dobro je bilo, zadovoljni smo i svi smo raspoloženi. Trčimo jedan za drugog. Ne razmišljam da li su s druge strane Messi ili Di Maria, svoju igru ću igrati", nakon sinoćnje pobjede nad Meksikom je izjavio sjajni defanzivni veznjak Muhamed Bešić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.