"Ne razumijem Kloppa, nikada nisam sjedio na klupi duže"

Benteke više ne može izdržati

"Ne razumijem Kloppa, nikada nisam sjedio na klupi duže"

Napadač ekipe Liverpoola i reprezentacije Belgije Christian Benteke proživljava veoma teške dane.

Pojačanje Liverpoola vrijedno 32.5 miliona funti ne zna šta znači igrati prvu postavu otkad je Klopp stigao u Liverpool, a konačno je odlučio progovoriti o tome.

"Otkad sam stigao u Englesku 2012. godine, nikada nisam sjedio na klupi duže vremena. To me jako boli, posebno jer nikada nisam bio spremniji nego sada", rekao je Benteke i nastavio:

"Kada vam trener kaže da vas je želio angažovati još u Dortmundu, a sada vas ignoriše, onda je to jako teško razumjeti. Očekivao sam daleko bolju ulogu u Liverpoolu".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Benteke je ove sezone odigrao 25 mečeva u Premiershipu, a 12 mečeva koje je počeo može zahvaliti uglavnom Kloppovom prethodniku Brenanu Rodgersu. Benteke se u strijelce upisaoivao sedam puta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi