"Ne treba mi Icardi"
Foto: EPA

Selektor Argentine objasnio

"Ne treba mi Icardi"

Midhat Šljivak

Selektor reprezentacije Argentine Edgardo Bauza objasnio je zašto nije pozvao Maura Icardija za utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo protiv Perua i Paragvaja.

Nepozivanje Icardija je sve iznenadilo, ali Bauza nije imao dileme oko poziva napadačima.

"Pričao sam s glavnim igračima reprezentacije. Rekli su mi da nemaju nikakvih problema  njim, ali ja sam ipak želio dobro timu. U naredne dvije utakmice ću igrati s jednim napadačem. Gonzala Higuaina sam zvao zbog iskustva, a Lucasa Pratta jer ga dobro poznajem. Također, Lucasa Alarija sam pozvao jer je budućnost tima. Ipak, neću uvijek pozivati iste igrače", istakao je Bauza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi