Petrović o suđenju

"Ne želim pričati, ne bih želio da me FIBA kazni"

Košarkaška reprezentacija jučer je pružila sjajnu partiju, stvarila drugu pobjedu i otvorila sebi šanse za prolaz u drugi krug, a selektor bh. reprezentacije Aco Petrović isključen je je nije mogao podnijeti sudijsku krađu koja je polako prelamala utakmicu u korist Makedonije koju smo imali cijelo vrijeme.

Ipak, nakon Petrovićevog isključenja u njegovim košarkašima kao da je proradio inat, ali i kao da su sudije shvatile da to što rade pokušavajući se Makedoncima „odužiti“ za sudijske nepravde iz prva dva kola, neće proći.

Da je u našoj selekciji vlada sjajna atmosfera nakon druge pobjede potvrdila je i kratka izjava kapitena BiH prije nego li će selektor početi davati izjave za engleskom jeziku, kratko je Mirza samo ispalio: „Stari englez“. 

Naravno aludirao je kapiten na sjajne govorničke sposobnosti našeg selektora, na stranom jeziku.

„Moram biti jako oprezan u smislu da nije pametno pričati pred sutrašnju utakmicu, a o suđenju ne želim pričati, ne bih želio da me FIBA kazni“, kazao je popularni Aco Trica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.