"Ne znam hoće li Ibrahimović biti pojačanje za United"

Tako kaže Arsene Wenger

"Ne znam hoće li Ibrahimović biti pojačanje za United"

Zlatan Ibrahimović je ove godine vjerovatno najveće pojačanje u Premiershipu, ali ipak to ne vide svi baš tako.

Jedan od onih koji sumnjaju da će Zlatan imati kvalitetnu sezonu je trener Arsenala Arsene Wenger koji poručuje da bi Zlatan mogao imati velikih problema zbog svojih godina.

"Iskreno, ne znam hoće li Zlatan Ibrahimović biti pojačanje za Manchester United. Ima on klasu, talent, želju, međutim godine nisu više na njegovoj strani, tako da se o tome morate zapitati prije svake utakmice. Prema onome što sam vidio prošle sezone u PSG-u, to je bila njegova sjajna godina, kako individualno, tako i kao timskog igrača. Bio je stvarno jako dobar timski igrač", rekao je Wenger.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da je Zlatan u Manchester stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa PSG-om.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije