"Ne znam šta da radim, ne mogu izaći iz Turske"

Goran Karačić za SportSport.ba

"Ne znam šta da radim, ne mogu izaći iz Turske"

Endin Čaušević

U Turskoj večeras vlada haotična situacija zbog državnog udara koji je izvršen od strane turske vojske.

Turska vojska blokirala je sve izlaze iz države, a u toku je i pucnjava u nekoliko gradova Turske na kojima se nalaze građani koji iskazuju svoje nezadovoljstvo na ovaj čin vojske. Kontaktirali smo našeg golmana Gorana Karačića koji je prije nekoliko sedmica potpisao za Adanuspor.

"Ovdje je prava katastrofa. Ja živ ne znam šta ću, ne mogu izaći iz države. Što se tiče kluba za sada ništa ne znamo sve je friško. Prolaze mi razne opcije kroz glavu, ali prvo ću vidjeti šta će se desiti u u državi. Sudeći po ovome što se sada dešava, vidim da slijedi jedno veliko zlo", rekao je Karačić, za SportSport.ba.

Nekadašnjeg golmana Zrinjskog pitali smo da li je imao priliku da se čuje sa nekim od bh. igrača koji nastupaju u Turskoj.

"S našim igračima nisam imao priliku da se čujem jer sve se to tek desilo i ni sam ne znam šta da radim. Nadam se da će se sve riješiti i da ću doći mirno kući", poručio je bh. reprezentativac iz Adane.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti