"Nećemo kupiti sve igrače na planeti"

Blanc o dovođenju igrača

"Nećemo kupiti sve igrače na planeti"

Midhat Šljivak

Nakon što su engleski i francuski mediji donijeli informaciju kako PSG želi dovesti u svoje redove fudbalera Chelseaja Edena Hazarda, oglasio se i trener Svetaca iz Pariza Laurent Blanc.

Blanc je istakao kako njegov tim nema namjeru kupiti sve igrače na planeti, te da ako budu dovodili pojačanja, to će biti samo jedan fudbaler...

"PSG neće kupiti sve igrače na planeti. Ako budemo kupovali, to će biti samo jedan igrač, a možda i ne kupimo nikoga. Imamo odličan tim, a ako bi uspjeli dovesti nekog u sredini terena, bilo bi lijepo. Ipak, ništa strašno i ako se to ne dogodi", rekao je Blanc.

Hazard je u Chelsea stigao iz Francuske, gdje je nastupao za ekipu Lillea, a trenutna vrijednost mu je preko 40 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.