"Nema prostora za kalkulacije, želimo trijumf!"

Valentin Plavčić poručio

"Nema prostora za kalkulacije, želimo trijumf!"

Iako sa svega jednim bodom iz prva četiri kola, trener Viteza Valentin Plavčić navaio je trijumf svojih izabranika na današnjoj utakmici protiv Zrinjskog.

“Uvidjeli smo da možemo igrati i da nam je mjesto u Premijer ligi. Zrinjski je dobra ekipa koja svake godine pretenduje na vrh tabele, međutim mi nemamo prostora za kalkulacije i u ovoj utakmici idemo na sva tri boda", poručio je Plavčić.

Na upit bi li bio zadovoljan neriješenim ishodom, Plavčić je odgovorio:

"Svaki bod na kontu je dobar, ali mislim da je vrijeme za prvu pobjedu. Respektujemo protivnika, ali imamo kvalitet za pobjedu i interesiraju nas samo tri boda. Publika nam je mnogo značila tokom prošle sezone, kao i na početku nove, pa ih pozivam da nam ponovno pruže podršku i nastave vjerovati u ovaj tim.”

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.