"Neprevaziđeni maestro, ovo je Vaša Mona Liza"

Vrabac selektoru Vujoševiću

"Neprevaziđeni maestro, ovo je Vaša Mona Liza"

E. Škorić

Pobjedom od 83:66 nad Armeniju u Erevanu bh. košarkaši izborili su kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Porazi od Švedske djelovali su kao eliminacioni, ali je naš mladi, ali ne i neiskusni tim u Erevanu sjajnom igrom razbio Armene i pokazao da itekako posjede kvalitet. 

Meču nije prisustvovao selektor Duško Vujošević, koji je bolestan i koji je u Beogradu podvrgnut hitnom tretmanu. Nakon velike pobjede, redom su košarkaši slali riječi podrške svom učitelju.

"Savršenu kompoziciju i sklad može uništiti i samo jedan, čak i najmanji detalj... Ipak ste pokazali da ste neprevaziđeni maestro svoje umetnosti! Ovo je i za nas i za Vas, Vaša Mona Liza", napisao je bivši košarkaš Partizana i kapiten Zmajeva, Adin Vrabac, nakon jučerašnjeg trijumfa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi