"Neymar je prije Barcelone umalo završio u Engleskoj"

Njegov agent otkrio zanimljivu priču

"Neymar je prije Barcelone umalo završio u Engleskoj"

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su doživjeli iznenađujući poraza na domaćem terenu od Alavesa (2:1) u okviru trećeg kola La Lige.

Iako je Barcelona bila u punom sastavu na kraju je Alaves odnio puni plijen sa Camp Noua. Prije nekoliko dana u medijima se pojavila informacija da je Neymar bio na korak od PSG-a, ali da je odlučio odbiti ponudu iz Pariza.

Ipak, njegov agent je otkrio da je brazilski fudbaler prije dolaska u Barcelonu bio blizu potpisa za Manchester United.

"PSG je bio skoro završena stvar, ali je on odlučio da ostane u Barceloni. Također, prije dolaska u Španiju bio je jako blizu prelaska u Manchester United. Ipak, katalonska ekipa je ponudila više novca pa smo se na kraju odlučili za Barcelonu", rekao je njegov agent, Wagner Ribeiro.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti