"Neymara želim vidjeti u Borussiji"

Pierre-Emerick Aubameyang

"Neymara želim vidjeti u Borussiji"

Pierre-Emerick Aubameyang u razgovoru za službenu stranicu UEFA-e otkrio je da bi želio vidjeti Neymara u dresu Borussie Dortmund.

"Koga bih doveo u Dortmund ako bih mogao birati? Neymara", otkrio je ofanzivac tima iz Dortmunda, koji se potom osvrnuo i na Marca Reusa.

"Morate igrati na najvišoj razini ako igrate s njim jer on je tako brz i pametan. Također morate biti uvijek spremni za njegove lopte."

Gabonac je tokom razgovora istakao da je lako sarađivati s trenerom Jurgenom Klöppom. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"S Kloppom je lako surađivati. Samo trebate promatrati i učiti, a onda je sve na vama. Mi imamo puno odličnih igrača i veliki smo klub", zaključio je Aubameyang koji je u dosadašnjem dijelu prvenstva postigao deset golova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije