Bojan Puzigaća nakon duela sa Drinom

"Nije bitno ko daje golove, bitno je da pobjeđujemo"

Bojan Puzigaća u ovoj sezoni igra u sjajnoj formi. Protiv Drine je danas postigao četvrti ligaški gol u sezoni.

"Što se tiče same utakmice mislim da smo bili bolji i da smo zasluženo slavili. Ponovo kažem, bitne su pobjede a ne ko će zabijati golove. Bilo bi lijepo da nastavimo u ovom ritmu", rekao je Puzigaća.

Na konstataciju da će Sarajevo u Širokom Brijegu biti bez kapitena Dupovca, koji je zaradio treći žuti karton, Puzigaća je rekao:

"Biće teško bez Dupovca jer je on naš najstandardni prvotimac u odbrani i nedostajat će nam. Međutim, imamo dosta igrača na toj poziciji i sigurno ćemo naći neku alternativu. U Široki idemo napraviti pozitivan rezultat, pa što da ne i pobijediti ako budemo mogli".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sarajevo će se u kupu sastati sa Travnikom.

"Svaka utakmica je teška ali mislim da neće biti problema ako u susret uđemo kako treba. Travnik je ovdje odigrao 2:2 i oni sigurno očekuju da mogu ponoviti utakmicu, ali mi mislimo da možemo proći i nastaviti dalje", rekao je za kraj Bojan Puzigaća.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.